Kaipuuta tunnetta huumaavaa Sydän ja mieli valmiina sulamaan löytämään onnenmaan Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 5.11.2013 0:00 Terhi85 Kauniita pieniä sanoja, luontoa kauneimmillaan keväällä :) voi sitä odotuksen tunnetta ja lämpöä rikkautta. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 12.2.2013 0:00 Kuurankukka Kaunis runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 13.2.2013 0:00 Safira Wau ny kyl lumetkin sulaa.. :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 8.2.2013 0:00 Viipi Valoisa runo. Onnea etsintään :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 11.2.2013 0:00 Neito68 Hyvä runo Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.2.2013 0:00 c2d7c567de47da004e95cc4a1bbd804b no huh,tää osu ja uppos Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 20.2.2013 0:00 f6e8bc92c1762338e7e0dcb4f3e0f77f Kaunis ja suloinen! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 12.2.2013 0:00 niiu Sulattavan Hieno runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.3.2013 0:00 Grobbelaar Valo suutelee toivon kirkkautta Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Kauniita pieniä sanoja, luontoa kauneimmillaan keväällä :) voi sitä odotuksen tunnetta ja lämpöä rikkautta.
Kaunis runo.
Wau
ny kyl lumetkin sulaa..
:)
Valoisa runo. Onnea etsintään :)
Hyvä runo
no huh,tää osu ja uppos
Kaunis ja suloinen!
Sulattavan Hieno runo.
Valo suutelee toivon kirkkautta
Sivut