sinä lähdit luotani elämään
minä lähtösuudelman annoin
niin lämpimän - tiskirätillä
voi hyvin minulle huikkasit
minä pyysin ja rukoilin
ettet tulisi enää - takaisin
sillä halusin sinut unohtaa
ja näitä onnenkyyneleitä
hiljaa niin hiljaa - vuodattaa
nyt elämän valssia tanssin
tanssin vaan
niin kauan kunnes saan
silmäni ummistaa
ja minä hoipun hiljaa
valssi keinuttaa
se aivan kuin varkain
minut uuvuttaa...
ja minä hoipun hiljaa
valssi keinuttaa
se aivan kuin varkain
minut uuvuttaa...
se aivan kuin varkain
minut uuvuttaa...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suosikkeihin meni... Kaunis, jotenkin syvällisempi kuin ensi lukemalta arvaakaan... Upeita runoja kirjoitat.
Jotenkin....pysähdyttävän mykistyttävää tekstiä, yksinäisyyden runossasi. *hali*
Monisyinen valssi :)
rakas taisi lähteä vain matkalle?
ihanan tansittava runo valssin tahtiin.
runossasi on valssin rytmi. :)
Sivut