kaikkiko turhaa mitä mä teen
-kohta saavun eloni päähän
soutuni käy vielä verkalleen
eteen en näe
vain menneeseen
vaan
jokin muisto minusta jäähän?
ei nimeni mun jää historiaan
-en mainetta myöskään niitä
olen omia polkuja astunut vaan
tuskia tuntenut
käynyt onnelaan
ja valvoen miettinyt omia ympyröitä
jokainen päätyy omaan ratkaisuun
ja he elävät halunsa mukaan
toinen panee kaikkensa urheiluun
toisella aika
kuluu haaveiluun
ja mikä oikein on, tietääkö kukaan?
niin monta ihmistä olen tuntenut
ja kaikilla on eri mietteet
ulkokuori peittää tunteet salatut
hyvä voi olla
kova ja paatunut
niin pettää ulkoiset vaatteet
siis kaikkiko turhaa mitä mä teen
-tätä ilojen, surujen summaa
olenko osanen maailmankaikkeuteen
-siru suureen kokonaisuuteen
vai,
kaikkiko
hetken hurmaa?