olen
valvonut itseni aamuun
olen
nyyhkinyt pimeään
on
kaikki peittynyt sumuun
yksin
tunnen vain ikävää
on tyhjiä valkeat päivät
on mustaakin mustempi yö
ja vain surun säveleinä
sydän lohduttomasti lyö