Ei päiviään voi muuttaa
niitä, jotka menneet jo on
eikä tulevaa voi tietää
onko yhä onnesta osaton
Istun kodin hämärässä
muistelen omaa elämääni
kaikkia menneitä päiviä
jotka vaikuttivat sisimpääni
Olen ehkä muistoineni
väärä itseä tuomitsemaan
vaikka en ole ollut paha
niin silti toivoin parempaa
Me elämme elämäämme
jokainen omalla tavallansa
ja tärkeintä lienee se, että
on sovussa itsensä kanssa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi