Hipaisen sua
silkin pehmeästi
enkä osaa tehdä muuta
kuin katsoa vain
kun hiljaa väriset
voi suloista ihanuutta
Koko illan ja yön
tahtoisin luonasi olla
se olisi toiveeni suurin
Ei toteudu toive
ehjänä pysyy taas
meidän välinen muuri
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi