Ikuisesti rakas

Runoilija LasinenEnkeli

Haikeat hyvästit,
yhteiselomme päättyminen,
epävarmuus ja itku.

Et jaksanut minua enään,
tarinan loppu,
syvä huokaus.

Kerroit minulle haluavasi toista,
annoin sinulle luvan,
nyt et ajattele ketään toista.

Kerroit olevasi ystäväni,
ikuisesti rakas.

Sanat nämä satutti enemmän kuin sinä,
senkin itsekäs mulkku.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo, joka kosketti. Suorapuheinen loppu.
Hieno runo, salakavala pikittely on hyvää ravintoa itsetunnolle, kun on valmis hymyillen kuuntelemaan piikinpiston AUTH huudon.

Tulee laulu "nettiin" mieleen
Hieno on runosi. Kovsti Pidän.
 

Käyttäjän kaikki runot