Unelma

Runoilija LasinenEnkeli

Lasken käteni parvekkeen kaiteelle,

suljen silmät ja unelmoin.

Tunnen kuinka tuuli liikuttaa hiuksiani,

ihoni väreilee auringon lämmöstä.

Kuulen kuinka linnut laulaa ja

ajatuksissani hevoset laukkaa.

Niitty on kaunis 

Kukat on värikkäitä.

Kuulen kuinka joku huutaa,

havahdun tähän hetkeen

avaan silmäni 

kaikki on harmaata,

vastapäisen parvekkeen ikkunat kimmeltävät

alas on kerääntynyt ihmisiä

Suljen taas silmäni

ja päästän irti. 
Selite: 
Runo vuodelta 2016
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä välittyy osittain mielen rauha ja toisaalta kipu joka kalvaa sisältä. Jos päättää irroittaa otteensa.. toivon että on aina kaiteen turvallisella puolella ja suo itselleen mahdollisuuden. Näitä mielikuvia runostasi. Hyvin vaikuttava on runosi***
Hyvin koskettavasti olet osannut kirjoitella jo muutama vuosi sitten <3 
 

Käyttäjän kaikki runot