Yhteiskunnan harmahtava potilas

Runoilija LasinenEnkeli

Olenko sairas,
jos mietin kuolemaa
tapoja joilla voi elämän lopettaa.

Olenko kipeä,
jos en halua nauraa
ja haaveilen narusta ympäri kaulaa.

Olenko mielipuoli,
jos en halua enään hymyillä
vaan vittumaisia ilmeitä ladella.

Olenko häiriintynyt,
jos mieleni haluaa vain tappaa
ja ilkikuriset kakarat lopettaa.

Olenko yhteiskunnan taakka,
jos koulunkäyntini on ongelma
ja tulevaisuus on harmahtava.

Olenko?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Synkkiä ajatuksia, toivottavasti menevät pian ohitse. 
 

Käyttäjän kaikki runot