Syksyinen aamu,
aamukaste,
koleus.
Kirpeä hengitys,
aamutupakan tunkkainen haju,
huokaisu.
Katse taivaalle,
sanat,
tämä oli nyt tässä.
aamukaste,
koleus.
Kirpeä hengitys,
aamutupakan tunkkainen haju,
huokaisu.
Katse taivaalle,
sanat,
tämä oli nyt tässä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tykkään siitä kun ne ei selittele kaikkea, vaan jättää lukijan mielikuvitukselle tilaa ja muutenkin.
Tän ja ton edelliset runon loppu tokaisut oli huippuja, jäi odottamaa lisäää, kuin omaa sarjaa.
Komeita on runosi.
Olen erittäin otettu kehusta! :)