Taivaanrannan maalari

Runoilija LasinenEnkeli

Taivaanrannan maalari,
maalasi kerran taloa.

Tuli värikästä taidetta,
uniikkia maalia.

Oli enkeleiden veri valutettu ämpäriin,
Jumalan hikeä puristettuna pääläriin.

Ei kukaan erottanut sitä taivaasta,
joten maalari hirtti itsensä katosta.

Ei taivaanrannan maalari enään erehdy,
ei unelmoida saa liian isosti,
muuten voi käydä köpelösti.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tummanpuhuva runo.
 

Käyttäjän kaikki runot