Harmaa laitos

Runoilija LasinenEnkeli

Sairaalasänky,
valkoiset seinät.

Hiljaisuus,
jonka rikkoi huuto.

Askeleet,
jotka kantautuivat käytävältä.

Sairaanhoitajat,
joiden kasvoilta paistoi epätoivo.

Huokaisu,
se on ohi nyt.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sairaalassa koetaan joka hetki hyvin voimakkaita tunteita.
 

Käyttäjän kaikki runot