Joskus kauan sitten unen sinusta näin
Unen kauniin ja niin ihmeellisen
Olit vierelläni, pidit minua kädestä
Lupasit ettet koskaan enää taaksesi jätä
Sitten aamu saapui, silmäni aukaisi
Surukseni tajusin, ettei sinua
vierelläni ollutkaan
Nielin kyyneleen, heti perään toisenkin
Valmistauduin samaan yksinäisyyteen
kuten aina ennenkin
Samaa rataa kuljin päivästä toiseen
Amor tähtäsi nuolensa kaikkialle muualle
Minut ne väistivät aina viime hetkellä
Vähitellen totuin toistuviin valheisiin,
katkeriin pettymyksiin
Monesti sydämeni jeesusteipillä korjasin
Mietin, miksi minut tähän elämään päästettiin,
jos en saa rakastaa, jos en saa välittää
Miksen saa antaa kenenkään sydäntäni ostaa?
Syynä kaikkeen oli eräs kylmä fakta:
Sinua mä rakastin, olen siitä varma
Halusin, että olisit ikuisesti minun
Mutta tein virheen ja kadun sitä aina
Siksi lähdinkin kauas etten sua satuttaisi enää
Eräänä yönä taas sinut näin
Olit unessani niin hauras ja todellinen
Ihosi tunsin ja kätesi vahvat
Toivoin, että uni tää jatkuisi ainiaan
Kunnes aamu taas saapuikin
Luulin, että taas sydän palellen heräisin
Tajusin, että tunsin kätesi vahvat
Ja ihosi lämpimän
Ihan oikeasti tunsin sinut
Sydämeni heräsi uuteen kevääseen
Rakastuin sinuun taas uudelleen
Menneisyyttäni tulen ehkä katumaan ikuisesti
Mutta niin kauan kuin olet vierelläni
Kestän tuskan vaikka hautaan asti
Rakastan sua darling ♥
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Loppu hyvin kaikki hyvin.Hienosti kirjoitettua tekstiä.