Aina, kun olen vieressäsi, tunnen sydämesi lämmön
Joka säteilee sinusta kaikkialle
Se saa kaiken ympärillämme hehkumaan
Taivaan puhdasta valoa
Sadepäivän näyttämään kauniimmalta kuin koskaan
Hymysi loisto saa auringon kalpenemaan
Tapasi rakastaa on sanoinkuvaamattoman kaunista
Kun olen kanssasi, tunnen voivani lentää, kasvattaa siivet
Niiden suojiin ottaisin sinut pakkasöinä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi