Aurinko lämmintä hohkaa,
jäisen sydämen hiljalleen sulattaa.
Ei sydämeni ikiroudassa aikoihin liennyt,
liekki syvän rakkauden korventaa.
Merkki ikuisen lemmen nimettömässä vasemmassa kimaltelee,
sydämeni omistavasta muistuttaa.
Hän sitä hellästi ja kauniisti pitää,
kuin omaa lastaan kantaa.
Hymynsä ihanan ja katseensa lämpimän myötä
Kykenen nousemaan tähtiin ja maailman uneen tuudittamaan.
Sinua rakkaani kiitän ainiaan,
sillä ilman sinua olisi minusta enää muisto vaan.
Rakastan sinua elämäni loppuun asti♥
Selite:
Omalle kullalleni Mikalle^^
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi