Tänään on prinsessan juhlapäivä
Kasvoillaan loistaa hymynhäivä
Lahjoja, halauksia saa hän monta
Ja vauhtia riittää, on meno vallatonta
Iloista juhlaa tänään vietämme
Päivänsankaria tuhannesti onnittelemme
Tästä alkaa runon loppu
Kakun syöntiin on jo hirmuinen hoppu!
Selite:
Kummitytön korttiin väkersin runon :)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi