Mitä pahaa olen kellekään tehnyt,
kun näin taas itkeä saan?
Mitä väärää tein,
kun yksin täällä makaan?
Tyhmäksi synnyin, syytä tiedä en.
Olen kaikista rakkaistani kaukana,
sellaisessa paikassa, jossa sieluni
on vangittu, minuuteni poltettu.
Tämä ei ole sitä mistä unelmoin,
saatika sitä, mitä odotin.
Suru, pettymys, katkeruus, ikävä:
siitä elämäni drinkki on tällä hetkellä tehty.
Mutta väliäkö hällä, kaiken tämän ansainnut lienen.
Juuri minä pieni, kaikille mahdollisimman kiltti, ihana, kullanmuru.
Kohtalo, tuo julma nukkemestari.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi