Kuuleeko huutoani kukaan,
näkeekö sydäntäni tuskasta parkuvaa?
Jos olisi vain joku, edes yksi ihminen,
joka lukisi minua, pelastuisin.
Tiedä häntä, liekö olemassakaan,
toivon ja luulen niin,
mutta satutan itseni aina uudelleen.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi