Mä en oo teräsnainen
vaikka tuntuu ett aika moni
uskoo niin
ja siksi luottaakin siihe
ett tuun aina auttamaan
vaikken ite aina jaksaskaan
Voimat alkaa jo ehtymään
ja se lähde josta niitä ammensin
kuivui jo pois viime syyskuun aikaan
Selite:
Pieni tyylisuunnan kokeilu vaa, sori, jos tää failaa pahasti ;<
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi