minäkö se olin
joka annoin sinulle
luvan
vuoroin repiä
vuoroin kasvattaa
siipiäni
tänään
oli se päivä
kun jalavatkin tiputtivat
myötätunnosta
vastapuhjenneet lehtensä
repaleisten siipieni
suojaksi
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi