kivet kaukomaiden käänsin
aidan toisella puolella pihatyöni tein
maailman ääristä etsin
ja se odottaa näkymättömässä nojatuolissani
silmälasit närkästyneellä nenällään
selaten vuosikymmenteni lehdet
odottaa että herään
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi