ja sinä niin kovasti huolehdit
oletko tarpeeksi
kaunis
viisas
menestynyt
etkä sinä ymmärrä
että et voi enää tehdä mitään
mikä saisi minut lopettamaan rakastamisesi
se lentää jo kaukana näistä kehoista
näistä ajatuksista
elämän tärkeistä ja turhista rituaaleista
eikä sillä ole edes merkitystä
mitä meille tapahtuu
hyvinkö vai huonosti käy
sillä se lentää jo vapaana ikilintuna
puhtaana energiana,
kahden ihmisen kohtaamisesta purkautunut
voima
rakkaudeksikin jotkin viisaat
sitä sanovat
siellä se jo lentää
näetkö?
joten älä enää murehdi
me olemme aina riittäneet
rakkaudelle
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi