ja kun minuutesi vyöryy
minuun
ei minulla
ole muuta
mahdollisuutta
kuin rakastaa sinua
eikä siinä mitään
mutta kun täyttäessäsi minut
välillä unohdan,
että pidän
niistä suurilehtisistä
myrkynvihreistä
vahapintaisista kasveista
se joskus surettaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
no - aina eivät arvot osu kohilleen, eikä taritsekaan... eläköön se pieni ero!
Suloinen, haikeudella maustettu.
Sivut