kulje säästäen itseäsi
sillä matka voi olla pitkä
joudut ohittamaan hämäriä huoneitani
mutta jos löydät tien
yhä säröiseen sisimpääni
on sydämeni ovi auki
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
kulje säästäen itseäsi
sillä matka voi olla pitkä
joudut ohittamaan hämäriä huoneitani
mutta jos löydät tien
yhä säröiseen sisimpääni
on sydämeni ovi auki
Kommentit
Kaunis, hieno runo.
Koskettavan kaunista tunnetta
Vähitellen astuu huoneeseen lämpö ja rakkaus.
Valtavan ihana runo, johon sisältyy lupaus sille joka sen osaa täyttää... :)
Sykähdyttävän kauniisti kirjoitettu lupaus ja kutsu lähimmäiselle - niin rakastetulle kuin ystävällekin. <3
Tutunoloista tekstiä tämä.
noin kahdellakymmenellä sanalla
mullistit koko elämän
pidän
Huikean Kaunis,
ja Syvällinen runo.
Herätti monenlaista ajatuksen virtaa... otsikko haikea, ehkä hivenen ristiriidassa jopa runon sisältöön, sillä runon luettuani mietin miten sydän onkin täynnä, eikä todellakaan tyhjä. Tuosta alusta ajattelisin, että pitäisi kulkea antaen kaikkensa... elämä kantaa sitä joka kaikkensa antaa, ajattelisin...
Pidin, Hyvin Paljon.
Kyllä minun oveni on kans sepposen seläällään.
Älä tuhlaa aikaasi
turhille tunteille
vaikka tummat pilvet
peittäisikin taivastasi.
Sillä tunteiden kulta
rakkauden sanoilla
pyrkii kerran sydämesi
huoneeseen poistaen
tummat pilvet avaamalla
oven aitoon rakkauteen.
Miepä otan taskulampun mukkaan =)
Semmosen himmeen vaan, etten häiritsisi herkkää tunnelmaa, joka runossasi on !!
Tykkään !!!
ovelasti käytit sanoja hyödyksi. Runosi oli viisas ja se kosketti lukijaa syvältä sisimmästä! Taidokas, kaunis runo, pidin!
Sydän puhuu koskettavasti,pidän.
Kaunista, kaunista sanomaa elämää varten, sanomaa jossa taatusti on sydän mukana.
Hieno runo,
jonka
nimeä olen pohtinut pari päivää..
Oi joi miten mahtava runo. fointi pelkästään tekee sen silmien häikäisyn ensin. runon tunne on herkkä ja koskettava. todella hyvä!!
viisaasti kirjoitat ja taitavasti.
Sydämen tyhjyyden täyttää
rakkaus, jonne ovi auki
herkän kaunis
hyvä runo~~*
Oi kuinka kaunista!
koskettavaa eli loistavaa kerrontaa pidin paljon
Kaunis runo...
Juutuin tämän runon äärelle pitkäksi toviksi. Toivoa on, kun sydän on avoin. Runo on hyvä.
Haikeankaunis, kerrassaan hieno runo.
Kaunis rakauden kaipuun täyttämä runo. Pidän.
Herkkä, kaunis runo...hieno
Viisas runo, jossa hauraan herkkä, lämmin tunnelma.
Sivut