näin neljä tähteä rintarinnan
joista ajattelin
yksi on syntymälle
yksi elämälle
yhden on oltava kuolemalle
ja se viimeinen
on oleva enkelille
ikuisuuden kuvalle kauneimmalle
ja minä
minä näin sen kaiken tänään
rakkauden seireeninä ehkä tässä yössä
toivona tulevalle ?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista
runoistasi huokuu kauneutta ja toivoa kuten tässäkin..ehkä juuri se vastakkainen asettelu kuin itselläni, mutta pidän silti
Aivan mahtava! Antaa pienen toivon pilkahduksen.
Loestavan kaonis runo!!
Tähet onnii niittä ikkuisuuvven valoja. Jos yks sammuu, nii toenen syttyy tilale.
Tavattoman kaunis ajatuskuvio runossasi.Itse en
yleensä osaa kuin laskea tähdenlentoja ja taivaallaa viilettäviä satelliitteja.
Tämä antoi ajattelemisen aihetta ja ehkäpä seuraavalla kerralla osaan katsoa tähtitaivasta erilaisesta näkökulmasta.
Pieniä elämän ihmeitä runosi täysi. Rakkauden seireeni hieman mielestäni latisti hyvin alkanutta kerrontaasi ja rytmiä. Mutta rakkaudesta runosi kaunis on.
Maailmankaikkeuden kokoinen runo
hienoa pohdintaa
Oi miten ihanasti runoiltu: "... ikuisuuden kuvalle kauneimmalle..." Sielukas, syvällinen, lohdullisen merkityksellinen on runosi. Pieniä ja suuria ihmeitä kupolilla... <3
Puhuvaa hienoa runoa,tässä on paljon sisältöä hienosti kirjoitettuna.Pidän.
Rakkaudenkieli - laillista huumetta ja Maailma tuntuu pyörivän vinhemmin kuin - alku ja loppu.
Syntymä/Elämä/Kuolema !
Erittäin kaunis ja toivoa luova teksti:)
Aivan ihana.
Nämä runosi neljä tähteä kätken
sydämeni huoneeseen.
Herkän toiveikas runo.
Me olemme tähtien sukua.
Toiveikas, hyvin kaunista,pidän.
"enkelille ikuisuuden kuvalle kauneimmalle" antaa toivoa noiden kolmen ensimmäisen jatkoksi. Erittäin kaunista runoilua!
Kaunis, hyvä runo
Tämä puhuttelee, kaunis ja toiveikas runo, upea kerrassaan.
Kaunis runo. Minäkin oskon siivettömiin ja siivellisiin enkeleihin.
Kaunista, niin kaunista jotta häikääsöö. Toiveekas on runo ja tuo Enkeli on justihin niinku sen pitääki, 'ikuisuuden kuvalle kauneimmalle'!
Nelijäntähärenruno, joka kohohorasta niin oikia ja kaunis.
Upea positivinen runo tähän pimeään aikaan.
toiveikkuutta
iloisuu
tta
kaikki järjestyy oikealla tavalla
"ja se viimeinen
on oleva enkelille,ikuisuuden kuvalle kauneimmalle"
Sivut