on kai minulla vapaus
vapaus ja kuitenkin näkymättömät vankilan ristit
kahleet sielussani
muka kulkea avoin tie
ja silti tunnen
kosketuksissa on hidasta sähköä edelleen
ihoa valelevaa
värähtelemätöntä
johon haluaisin vain unohtua
hyväile, heijaa
anna unohdus entiselle
sikiön kohdun lämpö ja suoja
tutun, kaukaisen suudelman syke
olemmeko me täällä ?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi