Niin pieni on ihminen
tämän maan
sen kertoo kaikesta ajallaan
ei tunteita liikaa tuhlata voi
sydän siitä muistuttaa
ota käteesi käsi toisen ihmisen
sitä hellästi katso ja ihmettele
eikö ole kummaa kun hänet on luotu vain seuraksi sinulle maailmaan tuotu
Mitä hätäilet suotta
sulla kavereita näitä on maailmassa
niin monta kun katsot näitä
Helliä sanoja suloisia suulla on sinulle rakkaus
niin syvä ja aito
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi