Nuoruuden aika on päivistä,
vuosista rikkaimmat.
Avoimuus kaikkeen tulevaan,
antaa elämälle pohjan
rakkauden,
Iloitset päivistä,.
mitkä edessäsi ovat.
Näe itsesi kauniina enkelinä,
älä väheksy sisintäsi,
se on sinun omaasi,
toivomukset, salaiset tunteet.
Rakkauden kaipuu,
hellyys toiseen,
rakasta itseäsi,
saat myös hyvyyttä maailman
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämähän on kuin kunnianosoitus ja samalla pieni opastuskin nuorille, kiitän. Kaikilla vain eri lähtökodat nuoruuteen ja elämään, valitettavasti.
Lupaan rakastaa itseäni myöskin, jos kaikki muut myöskin rakastavat itseään.
Kun rakastaa itseään, iloitsee päivistään
tuo hymyä ja iloa ympärilleenkin.
Sivut