Kuinka kaunis onkaan valo
hänen ympärillään
hän suo elämään
niin paljon iloista voimaa
Tekee mieli vain
hyväillä häntä poskesta
tunnustella pieniä sormia
suukotella varpaita
Hän tuoksuu hyvälle appelsiinille
hunajalle, kirsikka puille
syreenin tuoksulle
ja kielon kukille
Huumava tunne leviää kaikkialle
sentähden, että rakkautta on niin
paljon hänen lähellään
Erilaisista pastellisävyistä
hänen ympärilläään
syntyy kauneutta, mielikuvitusta
ja synnyttää nimen
häntä varten juuri luodun
Selite:
Sukuun syntyi uusi vauva
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi