Miksi en tavannut sinua silloin
kun oli sydän unelmia täynnä
kun lempeni riemua suurta.
Tänään tahdot sen täyttymyksen
rintaani tuoda tahtoisin niin
Tallella järki totuus elämän
vapaus joka suli jokaiseen sieluni
sopukkaan
Valmis en ole tänään unelmiin
sillä toiveet täyttyvät
hitaasti kun kiire vie elämään
Aikaa kutsun vielä takaisin
tulisin syliisi pyytävään
vaan kaikki on piilossa kätketyn sydämen
kun oli sydän unelmia täynnä
kun lempeni riemua suurta.
Tänään tahdot sen täyttymyksen
rintaani tuoda tahtoisin niin
Tallella järki totuus elämän
vapaus joka suli jokaiseen sieluni
sopukkaan
Valmis en ole tänään unelmiin
sillä toiveet täyttyvät
hitaasti kun kiire vie elämään
Aikaa kutsun vielä takaisin
tulisin syliisi pyytävään
vaan kaikki on piilossa kätketyn sydämen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkä, kaihoisa runo.
kauniit tunteet kuljettavat
puhutellen unelmaisen ja mahdollisen
uuden totuuden rajalla, sydämen valinta
kuni pakon sanelemaa, jo ollutta, eilistä
valintaa - suruisen onnellinen on tunnelma
kauniin runosi kerronnassa
Sivut