Kun tulee uusi aamu
katso sitä hyväksyen,
sillä se, mikä on
tunne sisälläsi,
ei palaa enää uudestaan.
On löydettävä jokaisesta
hetkestä se oikea,
elämän voima
katsoa ympärilleen,
nähdäkseen jotain
ainutkertaista,
mitä ei ole ennen ollut
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runosi viisaus on täyttä tavaraa,
eläkäämme, meillä on vain tämä ainoa :)
Lämmin kiitos runoni palautteesta!
huomisesta ei kukaan tiedä....avoimin mielin huomiseen :-)
Carpe diem, seize the day...
Sivut