Tänään olet äiti
joka rakastaa perhettään ja lastaan ,
taistelee sen puolesta
mitä on saanut
ja mitä toivoo itselleen
Hänen sydämensä
sykkii joskus kiivaasti
sillä hän tuntee
että hänen on aina
taisteltava siitä missä on ja elää
Hän ei anna periksi
pienille huolille
ja isot hän ottaa vain omakseen,
jospa niistä joskus selviää kun aikaa kuluu
Oman reviirin käynnistäminen
on hänelle tärkeää
Lapsi joka antaa iloa elämään
mikään ei saa koskaan
häntä pois siitä mitä hän tuntee
tänä päivänä itsestään
Hän hyväksyy ihmiset
sellaisena kuin ovat
ja lisää elämäänsä
hyviä asioita kun niitä tulee vastaan
Mummo
Selite:
24.7.2015
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
voimaannuttava runo hänelle hänestä jolle se on kirjoitettu, todellakin elämä on pieiä ja isoja huolia, tosin onnistumisiakin, lapset tekevät äideistä tarpeellisia ja kuten sanot runossa ilon elämään, ja todellakin ihmiset ihmisinä, ei klooneina ei peilikuvina, eikä muunnoksina sellaisiksi kuin haluaisimme, vaan juuri näin, hyvin runoiltu
Sivut