sait sen mukana itsellesi rikkaan elämän
kaikkine muistoineen, seuraten omaa voimaasi
joka johtaa yhä ylemmäs päämäärään
Aikaisin heräät ja nouset uuteen päivään
olet siitä kiitollinen mitä sinulla on
Tänään tähän hetkeen olet valinnut heitä,
keitä on ollut elämäsi vierellä ja
tuntenut olevasi keskipisteenä niinkuin tänäänkin
Olet kasvanut tähän kaikkeen omalla ajatuksellasi
antaen vuosien vieriä kuin ovat vaihtuneetkin,
joka vuodesta olet saanut lisää voimaa ja kantavuutta
uusien muistojen luomiseen
Yksinäisyyttä et tunne voimasi on olla
ihmisten mukana aina tässä hetkessä,
et jää syrjään vaan otat tilaa itsellesi missä liikutkin
Avoimella mielellä suljet läheiset suureen
syliisi, heidän on hyvä olla lähelläsi
elää kauneimmissa hetkissä mukanasi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Syntymäpäiväruno ehkäpä... lämmin, positiivinen runo
Sivut