En ole enää varma
mistään
sekoitat mieleni
haluaisin ajatukseni
kohdistuvan
sinuun
epäröin
lähden taas
jatkamaan matkaa
en kuitenkaan
ihan vielä
täytyy varmistaa
tunteeni
säteilen iloa tänään
mistään
sekoitat mieleni
haluaisin ajatukseni
kohdistuvan
sinuun
epäröin
lähden taas
jatkamaan matkaa
en kuitenkaan
ihan vielä
täytyy varmistaa
tunteeni
säteilen iloa tänään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
elämä antaa, ihana on vastaanottaa
ilmaiseksi ei vain mitään saa
siksi on hyvä hetkeksi seisahtaa
- valintaa niin monessa hengenvedossa
romanttinen runosi sydäntä hämmentää
Sivut