Hyvät hetket muistuvat usein
häntä kun ajattelette
tulee vain hyvä olla .
Hän on siellä pilvien
päällä enkeleiden luona
Hän tulee usein luoksenne
kuin tuuulena hyväillen
ja on lämmin aalto järvessä .
Hän on tuli joka lämmittää
myöhäisellä talvi-iltana .
Suru kulkee läpi
antaa tilaa uudelle ajatukselle
On vain hyvyys, rakkaus
ja lämpö hänelle muistoksi teiltä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
miten paljon annettavaa onkaan enkeleillämme
Sivut