On niin helppoa kirjoittaa
rakkaudesta kun tietää
toisen lämpimän ajatuksen
itsessään kiinni
Ehkä olet jossain kaukana
tavoitan sydämesi kuitenkin
Olit lähelläni hetken aikaa
siitä jäi muisto ikuisesti sieluuni
Tahdoin vain koskettaa sinua
olla lähelläsi
keinua kanssasi tähtiin
Olla omasi hetken,
vain pienen hetken
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Siunauksellista päivää...
miten riipaisevan Kaunis runo.
Aina ei toiveemme toteudu,
mutta toivokaamme silti.
Aina!
Ja tosiaan, ihan pienikin hetki monesti riittää.
nousee tunteena kuin rakkauden ja ystävyyden vakuudeksi,
tahto olla läheinen, tarve huomata arvo ystävyyden
Sivut