Kuinka jaksaa esittää
vuodesta toiseen,
vahvaa,
jaksavaa,
haavoittumatonta,
auttavaista
Tuleeko kaikille raja vastaan
vai loppuuko aika
Selite:
Uskaltaako kukaan myöntää olevansa "vajaa"
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Kuinka jaksaa esittää
vuodesta toiseen,
vahvaa,
jaksavaa,
haavoittumatonta,
auttavaista
Tuleeko kaikille raja vastaan
vai loppuuko aika
Kommentit
Ainakin minulle tuli raja vastaan. Ekaa kertaa yli kolmeekymmenee vuotee "uskallan" aatella itteenikin!!!
Ja itsehän me loppujen lopuksi omaa elämäämme rakennamme.
Sivut