Hetken koskea sain
tuohon ihanaan enkeliin
joka kädelleni hiljaa
taivaalta laskeutui.
Hellästi kädelläni pidin
ja silitin sen hauraita,
valkoisia siipiä
alla tummenevan taivaan.
Hennosti sen siipiin puhalsin
ja lentoon päästin vapauteen
päälle tuikkivan tähtitaivaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Enkelin Hipaisun voi runosi kautta Tuntea.
Herkän Kaunis.
Mykistyin!!! ja sanon aina vain upeammaksi runosi käyvät. Mestari otan hattuni päästä ja kumarran sinulle! tämä runosi on todella kaunis runo. tykkäsin todella paljon.
TAJUTTOMAN UPEA !!
koskettava ^^
"..tuulen selkään liitämään
päälle tähtitaivaan.."
<---- tämä kohta on aivan upea ja kruunasi koko runon. pidin ihan hirveästi, suosikkeihin laitan, ehdottomasti.
Kaunista ja herkkää runoutta, jossa lukija voi aistia tuon "enkelin kosketuksen" niin eläväinen ja samalla hauras on runosi sointi lukijan tulla ajatukseen mukaan.
Itkettävän kaunis tarina. <3
Herkkä ja hyvin kaunis...
Tosi kaunista! Enkeli suojelee, kulkee mukana....ja sen voi kuvitella pelon hetkellä, lähes nähdä....
apua miten kaunis!!! Itken..
Suosikkeihin!
Hyvin kaunis on enkelisi kosketus. Upeaa.
: ) osuit!
jo kuvitella saan niin se oli mun lumihiutale :)
mahtavan ihana on runosi
Tosi kaunis ja
herkkä runosi.
Hymy nousi
huulille. ^^
Äärettömän ihana ja herkkä ja kaunis! Mars suosikkeihin--->
Hiljaisen herkkä on tämän runon kosketus ja sanoma lukijalleen.
Taivaallisen kaunista <3 Rakkauden hellyyttä ja niin aitoa...
Suosikit. (en tiedä saako toisille kirjoitettuja runoja laittaa suosikkeihin..)
tämä on todella kaunis
olitkin itse enkeli enkelille
taisi olla yksinäinen enkeli
laitan talteen
jos sopii
Sivut