Olet puolikuun muotoinen
sydämeni hurmaaja.
Sinä kiedot väsyneen sieluni
hetkeksi lepäämään
oliivilehtojen vehreään rauhaan.
Auringon säteilläsi
herätät minut henkiin
ja kuljetat hiljaa
kaipauksen kaarnalaivaa
auringonlaskun hämärään
hetkeen.
Selite:
Pargan matka lähestyy...:-)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
todella kaunis on
runosi
mutta tekstityypistä
vaikea saada selvää
Aivan ihastuttavan kaunista
Ihanat oliivilehdot! Runossasi on kaunis ja vahva tunnelma.
mitä sanoisin
tunnen ,tiedostan
sielusi kodin....
Nimi jo kertoo osan ja runosi loput.
Ihanan herkkää ja levollista...hämärään jään,
kun runosi lopun nään ;=)
Kaunis on runosi ja haaveet siinä niin suloisesti havisee....Ihanaa, että pääsette reissuun! Ihanan nimen annoit runollesi,
Kaunis!
Ai Perga on puolikuun muotoinen.
Siellä kauniissa maisemissa
silmä ja sielu lepää yhdessä
rakkaan vaimon kanssa.
Hyvää matkaa teille ! :)
Kaunis on maisema runossasi ja niin rauhaisa olo jää lukijalle..<3
Herkän runosi mukana kaarnalaiva vie lukijan kaukaisiin maihin.
Kaunis, mukava runo...hyvää matkaa : )
Sivut