Päivieni hiljaisissa hetkissä
vain linnut laulavat minulle
kauniita rakkauslaulujaan
sinisen taivaankannen alla.
Tässä minä istun
valkorunkoisten koivujen katveessa
nauttien hiljaisten tuulten
herkästä hyväilystä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi