Yö koskettaa ihoasi
tummalla harsollaan .
Hiljaa se lipuu
vartalosi pintaa pitkin
imeytyen ajatuksiesi
hiljentyvään hälinään .
Hitaasti se vaivuttaa sinut
unen salaperäiseen maailmaan
ja kietoo väsyneet ajatuksesi
mustan sametin lämpimään syleilyyn .
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkää ja niin suloisen sensuellia. ;)
Yöllä on niin sametin pehmeät huulet..rakastan yötä ja tätä runoa<3
Upeaa sanataidetta. Silkkinen, tumma tunnelma on käsin kosketeltavaa. Vau!
Yön turvallista herkkyyttä runossasi.
Hieno.
Ihanan herkkä, sensuelli ja kaunis.
Tästä positiivisesta "vireestä ja väreestä"
minä tykkään. : )
Upeasti sinun melankoliasi muuttui noin
kauniiksi ja hurmaavaksi. Kerrassaan UPEA!
Hivelevän herkkä runo yön samettisesta syleilystä.
Herkkää ja kaunista, hyvä runo
Sivut