Olen pudonnut syvälle
sanomattomuuden pimeään kaivoon.
Kylmät betonirenkaat ympärilläni
kuiskivat tyhjyyden sanoja
jäätyvään sydämeeni.
Hiljalleen minä vaivun
yhä syvemmälle ja syvemmälle
ajatusteni ikuiseen vankilaan.
Selite:
Niin vaikeaa on kirjoittaa,ettei sanotuksi saa. :-/
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi