Näin pilvisellä säällä
ajatuksin taivasta nyt taittelen.
Sieltä pienen pienestä
taivaan vaaleasta raosta
minä käsiini kurkotan
kuunsäteiden tuikkivaa
elämänvaloa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Näin pilvisellä säällä
ajatuksin taivasta nyt taittelen.
Sieltä pienen pienestä
taivaan vaaleasta raosta
minä käsiini kurkotan
kuunsäteiden tuikkivaa
elämänvaloa.
Kommentit
Runosi opettaa lukijaa katsomaan.
Sykähdyttävä.
Herkän koskettava runo. Aina pitää tavoitella valoa pimeydessäkin.
Mukavan pirteää tekstiä. Pidän :)
Kaunista kerrontaa ja ihanan positiivinen
Ihanalla tavalla käsittelit runossasi ajatusta siitä, että valoa voi etsiä pimeästäkin ja myös löytää, jos todella tahtoo ja on tarkkasilmäinen. Ihana tuommoinen kolo! Ja miten tärkeää voi pienkin iloa tuova asia olla.
Loistava runo!.
Sitähän me jokainen tarvitaan :)
Tämä on kuin hiljainen Toive,
Rukous...omissa ajatuksissaan
elämänvalosta.
Kaunista..
Sivut