Aika ajoittain tekee mieli pakata laukku
ja lähteä maailmaa katsomaan.
Marraskuun metsä,
puut, kukin vain omissa mietteissään.
Sateesta märät kuusenoksat
roikkuvat maata kohti.
Alkaa tuulla.
Pysähdyn ja terästän kuuloani:
- heikko tuulen suhina kuusikossa.
Juuri ja juuri kuulen sen.
Variksen rääkäisyn selvemmin.
Maailma.
Se on tässä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut