Makaat sängyllä ja
tekee jo niin mieli viereen
mutta kiusaan vielä vähän
oleksä siäl ni mä olen tääl
ja oikaisen pitkäkseni sohvalle
sanot että tulisin tökkäämään sormellani
jos kuorsaat
ja aloitat heti
naurattaa
ei ihan mene läpi
mutta pitäähän sitä
sitten kuitenkin
Selite:
taisi se suurin syy lopulta tulla viereen olla se tyynyn kanssa pelaaminen, ei se "kuorsaus", mutta kuitenkin :) ...tai onkohan se suurin syy sinä aina..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mukava pirteä runo;)
Iloista naurua,hyvä, pidän.
Ihana<3 *näkee tilanteen sielunsa silmin* :)
Hauska runo
Sivut