Rakastele minua
sinun kanssasi
se tuntuu parhaalta
se tuntuu elämältä
ota kiinni minua kädestä
ja vie
yhdessä
kuun taakse
toisilta piiloon
toisille näkyväksi
kurota meille aurinko
se keltainen mollukka
tuolta taivaalta
pyöritä sitä sydämessäni
polta meidän rakkaus
minuun syvälle
etten ikinä
ikinä
sinua unohda
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runossasi rakkaus ja se ... onni ;)
Kaunista.
Ja kiitos.
vahvaa, hiukka erilaista sinua, hyvä runo
kaunista
Sivut