Aurinkoinen Sinusta

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Rakastele minua

sinun kanssasi
se tuntuu parhaalta

se tuntuu elämältä

ota kiinni minua kädestä
ja vie

yhdessä

kuun taakse
toisilta piiloon

toisille näkyväksi

kurota meille aurinko

se keltainen mollukka
tuolta taivaalta

pyöritä sitä sydämessäni

polta meidän rakkaus

minuun syvälle
etten ikinä

ikinä

sinua unohda

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossasi rakkaus ja se ... onni ;)
Kaunista.
Ja kiitos.

vahvaa, hiukka erilaista sinua, hyvä runo

kaunista

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut