Sinun kanssasi
vähän tiukemmin
puhaltelet nenäni päälle perhosia
poskessani sänkesi pehmeät piikit
onnellisena
minä hymyilen
Selite:
toisen maatessa levollisena vieressä.. hengähtäen.. se tarttuu itseenkin.. onni on siinä hetkessä..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi