Kun olet lähelläni
ihan
lähellä
katsot silmiini ja
kosketat
tunnen sen
jokaisella kerralla
syvemmin
sinä
olet loputon
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Kun olet lähelläni
ihan
lähellä
katsot silmiini ja
kosketat
tunnen sen
jokaisella kerralla
syvemmin
sinä
olet loputon
Kommentit
Todella kaunista...olet loputon. Ihminen on ihme toiselle.
Vahva, kaunis runo
Sivut