Kulta
sattuu niin syvälle ajatella
etten koskaan enää
ikinä
näkisi sinua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Kulta
sattuu niin syvälle ajatella
etten koskaan enää
ikinä
näkisi sinua
Kommentit
kaunis runo. Pisteet tuosta otsikosta, pidän
oikeastaan, nautin vielä runoakin enemmän otsikosta. mutta, korutonta kaunista surua - ajatuksia joita ei tarvitsisi ajatella mutta silti sitä joskus siihen eksyy, jolloin ymmärtää vielä paremmin sen arvon, mitä on.
Surullinen runo
Sivut